Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Zeko Tours
37240 Trstenik
Kneginje Milice 27
Opinions
Users feedback (64)
(2.61)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Marija
01.09.2023.

Bruka,nsplacuju deci karte prvog u mesecu,i ako ce uzeti mesecnu kartu...uzimaju pare i kad deca ne idu u skolu,pa im malo...za jun su naplatili mesecnu,deci je prekinuta skolska godina,i nikom nista,uzeli pare pa im lepo...Na zalost,jedini su prevoznik Vb-Kv

Marija
07.02.2023.

Na rasporedu piše red vožnje koji očigledno nema nikakvu korist. Autobus je trebao jutros da podje iz Vrnjačke Banje u 7:40 a nije ga bilo. Prava nekultura. Djaci i ostali gradjani čekaju na hladnoći svoj prevoz kog nema. Podigli ste cene karti do samog maksimuma i ne ispunjavate ništa za tu cenu. Treba da vas je sramota, jako ste neodgovorni. A deca koja kasne u škole nemaju adekvatno opravdanje. Kad vas pozovemo, vi šlušalicu ne podižete. Sramno od vas. Došli smo u stadijum da je ZEKO TURS pravo poniženje za vožnju. Stidite se i sramite. Ovo je preslo svaku mogucu granicu.

verica
07.01.2023.

na liniji VB-KV nevoze na državni praznik,nevoze na verski praznik,kad je crveno slovo u verskom kalendaru,kad ne idu deca u školu "možda će da bidne a možda neće da bidne"...Očigledan primer da pravna država ne funkcioniše jer u protivnom ovim kočijašima bi odavno uzili licencu.

Dijana Spasić
18.10.2022.

Autobus koji ide od VB do KV u 7:40h jutros nije stao na stanicu "Šarac"prošao je pored mene,a ja kasnim u školu.Pa se pitam ko će meni ove časove da opravda

Mika
25.07.2022.

@ e boban voze prastarim kombijima (preuredjeno teretno vozilo) zato što su izgubili putnike. narod se snalazi kako zna. putuju samo oni koji moraju i učenici zbog mesečnih karti jer su primorani kad nepostoji drugi izbor. njih putnici i ne interesuju jer su se uspešno zakačili na tri opštinska budžeta (Trstenik.V.Banja i Kraljevo).o nekim institucijama nemojte ni rezmišljati jer su im ti lokalni moćnici to i omogućili.

boban
24.07.2022.

da pojasnim: dana 24.07.2022 godine lokalni prevoznik "Zeko Tours" je bez ikakve najave i obaveštenja ukinu SVE polaske na relaciji Kraljevo-Vrnjačka Banja za taj dan. to nebi bilo strašno da nije on jedini lokalni prevoznik na tom pravcu pa su se neobavešteni putnici satima "kuvali"na +36 stepeni na usputnim stajalištima.Džabe vam ovde red vožnje kad dali će on biti ispoštovan isključivo zavisi od tog bahatog lokalnog siledžije kome to očigledno neko dozvoljava.

boban
24.07.2022.

ovom prevozniku pod hitno trba zabranit rad.menjaju red vožnje,ukidaju polaske kad im se ćefne, umesto autobusa na relaciji Kraljevo-V.Banja( u periodu kad nije školska godina)prevoz putnioka obavljaju prastarim i razdrndanim kombijima (Furgonima za STOKU).dokleće ovaj prevoznik da nas ponižava i maltretira?Imali uopšte neke institucije u ovoj državi koja nas može zaštititi?

Zoran
24.02.2022.

Javasluk. Treba zabraniti rad. Arogantan vlasnik bezobrazni i akoholisani vozači. Katastrofa.

Snezana
12.06.2019.

Dana 12.06.2019. godine u autobusu koji je po redu voznje iz Kraljeva za Vrnjacku Banju krenuo u 06,35 h, u zadnjem delu autobusa je bila grupa mladih ljudi, verovatno srednjoskolci, od kojih je nekoliko njih pusilo i pilo pivo iz flasa od 2 l. Pri tom su galamili, glasno pevali. Molim vas da preduzmete mere u okviru svojih ovlascenja ili da prosledite dalje i obavestite nadlezne institucije da bi se postovao javni red i mir u autobusima, da se sprovede odluka o zabrani pusenja u zatvorenim prostorijama, sto obuhvata i javni prevoz.Bilo bi dobro da u autobusima imate obavestenja o zabrani pusenja i obavestenja koje su kazne predvidjene za pusenje u aubotusu, kao i za remecenje javnog reda i mira. Koliko mi je poznato svaka radna organizacija ima osobu koja je zaduzena za sprovodjenje odluke o zabrani pusenja, tako da je na vama da vodite racuna o tome da se postuje red.

Ja cu se informisati i kod ostalih nadleznih sluzbi i inspekcija sta treba preduzeti da se putnicima obezbedi kvalitetan i bezbedan prevoz.

Nenad
27.12.2018.

I usled nekoliko prituzbi na pusenje u autobusu,a na vase ne reagovanje povodom istog,prinudjeni smo bili da isto snimimo,i snimak posaljemo medijima u Bg.Necu ponavljati da medju putnicima imate i decu alergicnu na duvanski dim,pa tako neposredno ugrozavate njihovo zdravlje....

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.