Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Zeko Tours
37240 Trstenik
Kneginje Milice 27
Opinions
Users feedback (28)
(3.14)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Zoran
24.02.2022.

Javasluk. Treba zabraniti rad. Arogantan vlasnik bezobrazni i akoholisani vozači. Katastrofa.

Snezana
12.06.2019.

Dana 12.06.2019. godine u autobusu koji je po redu voznje iz Kraljeva za Vrnjacku Banju krenuo u 06,35 h, u zadnjem delu autobusa je bila grupa mladih ljudi, verovatno srednjoskolci, od kojih je nekoliko njih pusilo i pilo pivo iz flasa od 2 l. Pri tom su galamili, glasno pevali. Molim vas da preduzmete mere u okviru svojih ovlascenja ili da prosledite dalje i obavestite nadlezne institucije da bi se postovao javni red i mir u autobusima, da se sprovede odluka o zabrani pusenja u zatvorenim prostorijama, sto obuhvata i javni prevoz.Bilo bi dobro da u autobusima imate obavestenja o zabrani pusenja i obavestenja koje su kazne predvidjene za pusenje u aubotusu, kao i za remecenje javnog reda i mira. Koliko mi je poznato svaka radna organizacija ima osobu koja je zaduzena za sprovodjenje odluke o zabrani pusenja, tako da je na vama da vodite racuna o tome da se postuje red.

Ja cu se informisati i kod ostalih nadleznih sluzbi i inspekcija sta treba preduzeti da se putnicima obezbedi kvalitetan i bezbedan prevoz.

Nenad
27.12.2018.

I usled nekoliko prituzbi na pusenje u autobusu,a na vase ne reagovanje povodom istog,prinudjeni smo bili da isto snimimo,i snimak posaljemo medijima u Bg.Necu ponavljati da medju putnicima imate i decu alergicnu na duvanski dim,pa tako neposredno ugrozavate njihovo zdravlje....

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.