Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
78000 Banja Luka
Patrijarha Makarija Sokolovića 10
Opinions
Users feedback (52)
(3.79)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Zorica
04.07.2022.

03.07. 2022 povratak iz Makarske, na + 40 u autobusu bez klime, autobus na sprat, oko 70 ljudi. Vozači koji su vozili autobus prema Makarskoj sve pohvale za dvojicu vozača, a vozač koji je vraćao autobus 03.07, po meni takve ljude treba isključiti iz svakog vida saobraćaja. Nikad goru vožnju u životu nisam doživela.

Ana
22.08.2019.

Putovali smo iz Beograda prema Banjaluci 26.4.2019. sa polaskom u 19:30h. Bilo je jako toplo vrijeme. Sada dolazi pakleni dio price. U autobusu je bilo ukljuceno grijanje sve do Bijeljine. Ne obicno blago grijanje, nego zimsko. Vozac nista nije govorio i kad su ga pitali. Kada smo stali na pet minuta, nije nas ni obavijestio da je odmor. Ne znam kako nije bilo moguce iskljuciti svu ventilaciju ako nije dobro radila, nego cekad da pocne duvati hladni bazduh. Nevidjeno.

Rada Bendarevic
12.08.2019.

Jednom mesecno putujem vasim busom za Samac, polazak je iz Bg u 19:30 i ono sto smatram neprihvatljivim u poslovnom smislu je stalno nepostovanje rez sedista koje putnik ima uz kupljenu kartu. Redovna je praksa da putnici sedaju gde stignu uz komentar " da im je vozac rekao" i ukoliko se insistita na svome sedistu, dolazi do rasprava i svadja. Mislim da je to nedopustivo i da se tome treba stati na kraj. Kupljene karte sa rezervacijama se trebaju postovati, jos samo da se toga pridrzavaju i vasi vozaci

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.