Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Simplon
Opinions
Users feedback (204)
(2.95)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Ilija
13.02.2022.

13.02.2022.
Na sajtu piše da autobus polazi u 13:40 iz Beograda, autobusa nema, na poziv odgovaraju da je linija otkazana, velika sramota!

Nina
29.01.2022.

Sramota i bruka za prevoz na relaciji Beograd -Leskovac da nemate grejenje usred zime a putuje se 4 sata..

Cruela
16.10.2021.

Uzas!!! Ako,imate srece kada krenete u Novi Sad i uredno kupite kaetu povratnu, mozete sa njim i da se vratite. Oni ne pustaju bus bas svaki dan za Novi Sad. Kad procene da im se isplati. Pa vi vidite sta cete ako morate na posao narednog dana.
Inace sam trenitno u busu, staje na svim pumpama i motelima da pokupi ili izadju putnici, da uzme gorivo, ali da odemo do toalete, ne!!! U V.Plani je dozvolio a onda krenuo kroz par minuta, nismo uspele da odemo ali to njega nije bilo briga. I napomenuo da nema srajanja do Nisa!!!
Alooooo....druze....gospodine....gospodjo vlasnice....cula si bar u tvoje selo sta znaci NUZDA

Katarina
10.09.2021.

U životu nisam dozivela ovakvu neprofesionalnost!
Prvo je kasnio skoro sat vremena, pa mu je pukla guma.Cekali smo na autoputu skoro 2 sata da dodje drugi autobus.Pritom se niko nije obratio putnicima i dao bilo kakvo izvinjenje ili objašnjenje.
I da svracao je u neka mesta usput, a na sajtu piše da je direktna linija..Ma, Užas!Niš-Beograd više od 6 sati..

Nemanja
13.12.2020.

Otkazuju linije kad im se prohte, moram da bacam pasulj ako planiram da putujem par dana unapred inace jedino nazvati dan ispred pa znaju da li ce ici...
Za x puta koliko sam koristio prevoz jednom je bio normalan bus inace se osecam kao da se vozim paklom cigara kolko je dima navuklo i kako je prljavo.

Irena
16.11.2020.

Ovi što ih hvale su verovatno neki njihovi. Lopovi, otkazu relaciju bez prethodnog upozorenja, i pritom ne vrše povraćaj novca, iako je njihovom krivicom. Neprofesionalizam. Vlasnica uzas u najblazem smislu te reči. Ljudi, nikako Simplonom, ili ako hoćete da se uverite, slobodno izvolite. Ja više nikad.

Jovana
13.08.2020.

Najgori prevoznik ikada! Dosta kasni, ne poštuje se vreme putnika. Sad kao postoji akcija povratnih karti, ali ako se sami ne setite da tražite kartu sa popustom, naplatiće vam punu cenu, pa kod koga prođe - prođe.

S. Cvetanović
25.05.2020.

Verovatno, jedan od najlošije organizovanih prevoznika. Prodaju duple karte, autobusi im se često kvare i uglavnom su prljavi, retko stižu na odredište po redu vožnje, staju često van stajališta (što je zabranjeno), primaju veći broj putnika od broja sedišta itd. Osoblje je najčešće neljubazno, posebno vlasnici preduzeća, koji ne znaju da se ponašaju uljudno prema putnicima a da ne govorimo o odnosu prema zaposlenima...
Sve u svemu, za izbegavanje.

Неко из Грделицу
02.01.2020.

Ја сам задовољан њиховом усугом... Цена карте је прилагођена онима са плићим џеповима а и не наплаћују ништа за пртљаг. Што више путника им желим у овој години.

Zoran
27.08.2019.

odlicna firma ,bori se da pruzi maksimalno ,u odnosu na potrebe putnika i cene karte. Garantovano je bolja usluga nego cena karte i ocekivanje zaludnih vikendasa, sto se inace svercuju, u gradskom prevozu

Marija Ilić Ranđelović
18.08.2019.

Jako neozbiljni i neorganizovani, krševi od autobusa,svaki put se pokvari neki.treba obavestiti inspekciju!

Milena
17.05.2019.

Prevoz je sacuvaj Boze, ovo je neverovatno da jos uvek postoji ovakva firma i radnici u njoj.

Nikolina
24.07.2018.

Lopovi

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.