Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Milinović
79000 Prijedor
Milana Tepića 20
Opinions
Users feedback (77)
(2.65)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Jelena
06.01.2020.

KATASTROFA, inspekcija prvom prilikom. Bus prljav i s vana i iznutra, grijanje nikakvo, Vozac GROZAN, namrgodjen, neljubazan, uzas. Stoka se udobnije i cistije vozi. Putovala sam mnogo sa raznim prevoznicima ali ovo je cista katastrofa. Ili se zatvorite ili se srediti.
Nula

Dragana
29.12.2019.

Imate najgore vozace, neprofesionalni ponasaju se kao klosari

Divna
13.11.2019.

Sve pohvale za vozača Miloša,na liniji Banjaluka-Beograd...Kombi bus pretrpan i putnicima koji stoje i torbama...Verovatno je takva politika firme ali zbog toga :Sad i nikad vise...

Ana
06.07.2019.

Vama treba oduzeti licencu! Kakva neprofesionalnost! Kakva kasnjenja. Danas smo cekali na suncu dva sata Iz ciste gluposti. Na kraju otisli drugim prevoznikom do Beograda.

Slavko
15.06.2019.

Juce 14 06 sam dosao sa vasim autobusom iz bos.petrovca u 15 i 30 je krenuo u 18 i 30 stigli u b.luku.temperatura sigurno50-60stepeni u kombibusu bez klime niti prizora ili bilo sta.mislim krajnje drdko i bezobrazno.NIKAD VISE SA OVIM MANIJACIMA!

Milan
16.05.2019.

Putovao sam iz Novog Sada za Banja Luku sa vasim vozilom Kombibus Mercedes-Benz i vozilo je dosta udobno i ima grejanje i hladjenje. Putanja je bila preko Backe Palanke Vukovara kroz Hrvatsku za Republiku Srpsku odrediste Banja Luka dan je bio lep suncan i vozac nam je pustio grejanje sve dok putnici nisu poceli da se bune da je veoma vruce. Dobro to grejanje nije starsno koliko je bilo ponasanje vozaca da zapali cigaretu i odskrine malo prozor svoje leve strane malo i pusi li pusi kao u kafani. Nema veze propisi,nema veze da li ima putnike nepusace ili ljude koji ne podnose duvanski dim...vazno je njegovo zadovoljstvo. Ja sam platio posteno prevoz po zakonu ,a ne platio dimljenje kao da sam meso za dimljenje.Zaista nekultura vozaceva na nivou i sebicnost.Nije se okanuo cigareta do Banja Luke ..

Maricak
19.04.2019.

Danas u 05:30 otkazan prevoz za Banja Luku zbog mitunga u BG! Nijad vise sa cama, neodgovorni....

Milos
30.03.2019.

Putujem na relaciji od Subotica do Bijeljine cesto put je veoma los, dugo se putuje zato sto ide kroz sela a ne auto putem sa samo jednom pauzom od 5 minuta u Novom Sadu a ukupno put traje 5 sati autobus je los,klima losa sve razdrndano pogotovo na putu do Backe Topole kroz sela autobus se tada bukvalno raspada po onom starom putu.

Милиновић рели
15.02.2019.

Хладно фебруарско јутро, густа магла се спустила на равну Мачву. Покушавам да склопим своје сањиве очи и да одспавам бар док не стигнемо до босанске границе. Али...

АУТОБУС СЕ РАСПАДА! СВЕ ШКРИПИ, ВИБРИРА И ПОСКАКУЈЕ! ВРРРРРРРРРМММММ!!!

ВОЗАЧ ВОЗИ КАО ПИЈАНИ КИМИ РАИКОНЕН!!! ГААААААААСССС!!! ГААААААССССС!!!

"Изгинућемо!"- уплашено рекох самом себи док возач обилази колону аутомобила на истрошеној цести.

*претицање на пуној* ГАСГАСГАСГАААААААС_________________________ К О Ч Н И Ц А!

...и тако безброј пута! По магли!

Стоји да се нисмо слупали, али не знам кад ми се толико повраћало као од те вожње. Ову фирму буквално треба укинути

Milan
01.12.2018.

Sigurnost putnika?

Putovao sam 18 septembra 2018 godine na relaciji Banja Luka - Novi sad ( 08.00 Banja Luka - Novi sad 14.15.
Vas vozac koji je 60-tih godina s brkovima i visokim celom je pricao vise od 4,5 sata s putnicama u toku voznje. Kada se jedna putnica s kojom je pricao 3 sata umorila i malo zadrijemala, poceo je pricati s drugom putnicom i vjerovatno bi pricao do Novog sata ali su putnice izasle u Backoj Palanci. U toku voznje
i razgovora je zucno gestikulirao rukama u vis da bi valjda pojacao efekt svoje price.
U drugim autobusnim kompanijama je inace zabranjen razgovor s vozacem u toku voznje zbog sigurnosti putnika ali u Vasoj kompaniji izgleda vaze drugi propisi.

Milica
05.11.2018.

Autobus se nije pojavio uopšte, iz razloga koji nisu objašnjeni. Morali smo da zamenimo karte.

Miša Milanović
10.08.2018.

Putovao sam sa vama danas u 12:40 iz Bjeljine za Sremsku Mitrovicu ostao mi je mikrofon i tasna u autobusu sedeo sam kod srednjih vrata sa vozaceve strane. Molim vas pozovite me na telefon 00381656867030.

jelena
23.07.2018.

trebam vas br tel pod hitno ,ovaj br nije isrpravan

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.