Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Opinions
Users feedback (80)
(3.04)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Neko
08.12.2023.

Tokom vožnje na relaciji Raška Beograd vozač konstantno puši cigaru za cigarom, promaja bije kroz autobus kao da prednji deo autobusa ne postoji, grejanje je minimalno koje ničemu ne vredi zbog vetra, pri tom vozač priča na telefon ne žureći da završi razgovor. Ovo sam se sada prevario i više za džabe da dobijem doživotnu kartu ne bih seo u ovaj bus!

Dijana
30.08.2022.

Autobus kasni, klimu isključuju, tako da se putnici "mole" za kiseonik. Тotalno neprofesionalno. neljudski uslovi za putovanje ..

Emilija
29.11.2021.

Imala sam povratnu kartu Beograd-Kraljevo.U povratku svi putnici iz Kraljeva su 29 11 2021 ostali bez prevoza jer vozač uopšte nije ni stao na uobičajeno mesto u autobuskoj stanici.Posto inače nema razglasa na stanici u Kraljevu da li smo sa sobom trebali da povedemo pratnju koja će u više pravaca da traži u mraku vas autobus.Morala sam da koristim usluge drugog prevoznika,znači da ponovo platim i da stojim do Beograda!Do sada sam uvek putovala sa vama,od sada više nikad!

Petar
31.07.2020.

Prevoznik je tačan, ima dobra sedišta, higijena je ok, osoblje ne može prijatnije. Zaista zaslužuje višu ocenu!

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.