Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Jugotrans
16000 Leskovac
Koste Stamenkovića 2
Opinions
Users feedback (378)
(1.31)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Dragan
30.04.2024.

Uzas.Ne postoji nista gore od ove kompanije mrzim ih sve.Autobus dosao i otisao ranije pre zapisanog vremena,drugi nije hteo da saceka da starija zena udje.

saša
11.01.2024.

Vozač koji vozi jurine radnike namerno prosipao vodu na prvom sedištu,da niko ne sedne tu...devojka sela pokvasila pantalone a napolju -10°
pri tom taj isti vozač nosi sa sobom alkohol i pije dok čeka putnike da dođu, puši u autobusu i juri kad vozi! Bahatost i bezobrazluk. Firma bi možda i bila bolja da zapošljavaju normalne vozače a ne šljam

Milica
02.12.2021.

Nakon što je devojčica rekla vozaču da je ušla u pogrešan autobus i zamolila ga da stane, drsko je odbio uz viku da to nije njegov problem i da neće, nije hteo da stane na mestu gde su došli po nju već kilometar dalje na sred puta u mraku. Bez komentara. Zaobići u širokom luku.

Goran
04.05.2021.

uzas,vozaci puse,drski

Igot
02.11.2019.

Najgori ubedljivo

Vaki
14.10.2019.

Autobusi su očajni, stari, kvare se non stop, bez grejanja, prljavi. UŽAS! Vlasnici užasni! Osoblje puši u autobusu! Sve najgore! Jedino stižu na vreme.

Pera
17.08.2018.

Sve pohvale

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.