Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
38220 Kosovska Mitrovica
Džona Kenedija 15/2,
Opinions
Users feedback (45)
(3.54)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
K
04.12.2023.

Ne preporucujem zimogrozljivim osobama, jer je klima ukljucena tokom celog puta i jako je neprijatno voziti se, jer je hladno.. iako su putnici skrenuli paznju na smanjenu temperaturu u busu, oni na to nisi reagovali i ostavili su klimu ukljucenu da se smrzavamo!
Nadam se da ce ovu poruku neko procitati i reagovati za sledeci put da ne bi drugi putnici dosli u ovakvu situaciju!!!
Hvala na paznji..

К
06.03.2023.

Потврђујем да се свуда стаје због одређених путника(колико сам приметила са Ким), као да не постоји ред вожње, време доласка и стајалишта. Цена иста као код осталих превозника који возе аутопутем за Београд, што сматрам да није у реду. Аутобуси у очајном стању, хигијена лоша. Препорука користити било који други превоз.

Jelena
11.08.2021.

Nisam dozivela neprijatniju voznju u svom zivotu, a svakako cu se potruditi da to sazna sto vise ljudi. Autobus Kosovska Mitrovica - Budva. Obican drndavac, koji skakuce i skripi dok ide, pola sedista razvaljeno, o (ne)ljubaznosti vozaca nema potrebe da pricam, to je izgleda kod Vas normalno, da mrvicu postovanja nemaju. I onda, najveci šok - nema pauze. Vozac nas izvodi na pumpu da idemo u wc, na kojoj NEMA WC-a. Na moje pitanje gde je mislio da idemo u wc, odgovara sa - bice pauza u Podgorici. Pauza u Podgorici na relaciji KM- Budva?
Joe travel nikada vise necu izabrati za prevoznika, ali zato cu ga reklamirati svuda dugo, dugo.

Љубитељ Ћирилице
28.06.2020.

Врло ужасно ислуство! Дана 27.6.2020. сам кренуо последњим дневним поласком за Косовску Митровицу. Млађи возач, који уопште није хтео да се представи, је био много нељубазан, неваспитан и некултуран! Једва ми је отворио врата да уђем и изађем из аутобуса. Док смо стајали у месту, на свега неколико мојих једноставних питања ми није давао одговор и безобразно ми говорио да седнем назад и то стално понављао. Срамота! Када сам га питао коме могу упутити приговор на његов рад и како се зове, давао ми је безобразне одговоре који уопште немају везе са мојим питањима и почео да губи стрпљење. Ужас од човека.

Вања
21.06.2020.

Господа стаје само одређеним путницима (који путују и/или живе на територији Косова и Метохије) док за све остале путнике ова правила не важе и то им се указује на дрзак начин.
Следећи пут напишите то на табли, како би остали путници знали да нису добродошли!!!

Vanja
21.06.2020.

Gospoda staje samo određenim putnicima (koji putuju i/ili žive na teritoriji Kosova i Metohije) na nenaznačenim stajalištima, dok za ostale državljane Srbije, ova pravila ne važe i to im se ukazuje na drzak način.
Sledeći put napišite na tabli da vozite samo putnike koji žive na teritoriji Kosova i Metohije, jer su ostali putnici za vas nebitni, što ste danas na liniji u 7:00h iz Beograda jasno stavili do znanja.

Петар Живадиновић, Београд
17.12.2019.

На релацији БГД - КМ и назад возе вечито мусаве шклопоције које је одавно требало да буду расходоване. Пре неки дан су, на моје очи, на путу чак оставили ("заборавили") једног средовечног господина који је за време паузе отишао до тоалета, и одбили су да се врате по њега! Све у свему: фирма и особље на нивоу фирме "Крстић и син" које ваља заобилазити у најширем луку, чак и кад би вам понудили потпуно бесплатан превоз.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.