Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Opinions
Users feedback (67)
(4.13)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Viki
18.02.2024.

Zelela bih da uputim pozdrav agenciji i ukazem na opstu drzkost i totalnu neljubaznost konduktera na relaciji Novi Sad - Zlatibor za dane drzavnosti. Bezobrazan, vredja i ne zeli da za naplatu prtljaga uzme novac krupniji od same cene te usluge tvrdeci za sitnih para nema sto je naravno laz!! Nula ljubaznosti i bahatost ne prilice usluznoj delatnosti kao sto je ova!

Boris
20.08.2023.

Najgori prevoznik!

Milan
27.07.2023.

Jedni od najboljih prevoznika u Srbiji.Npr. Novi Sad-Zlatibor, vožači su uvek veseli i ljubazni.Pokojni Zelja je uvek uveseljavao putnike.
Autobusi su odlični i higijena je pristojna, i po ceni su najjeftiniji
Na vreme i kreće i stiže
Pozdrav

stojanka
14.01.2020.

Želela bih da uputim žalbu na ponašanje konduktera koji je obavljao neprofesionalno posao dana 12 01 na relaciji Zlatibor N.Sad.u13i 45 polazak.Drzak, sa putnicima je imao želju da se bije.vređao svako pitanje je bilo drzak odgovor.Mislim da takvi ljudi ne treba da rade u vašoj firmi jer vi zaslužujete sve pohvale,često putujemo.Ali ovaj čovek nije za vaš tim.Pozdrav sa Zlatibora.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.