Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Opinions
Users feedback (297)
(3.93)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Јадранка
04.04.2024.

Ред вожње заборављен пре другог светског рата. Ученици чекају аутобусе који или касне или долазе раније (крећу са станице према расположењу возача).
Возачи некултурни до крајњег нивоа. Не примају путнике уколико имају крупан новац.
Хигијена на нивоу штале.
Цена услуге као да се возимо у возилима од злата са личним стјуардима.
Све у свему свесни су свог монопола и баш их брига да побољшају услугу.

Mirka
13.10.2023.

Neprofesionalan odnos prevoznika prema deci i ljudima koji putuju u školu i na posao, i kojima je u prevozu bitan svaki minut. Naravno, nije korektno ni prema ostalima jer svi plaćamo uslugu koja nimalo nije mala, a za uzvrat se ne dobija skoro pa ništa.
Degutantno je i spominjati da autobusi kasne i po pola sata. U jednom civilizovanom društvu tako nešto ne bi trebalo da se dešava. A sve češće se čuje *ne može im niko ništa, imaju monopol*. Sramota.

Ana
14.04.2022.

Autobus pun, kontrolor sedi a putnici stoje. Divno!!!!

Dok god se bavite prevarama buducnosti za nasu decu NEMA
11.11.2021.

Kakvo stelovanje ocena i komentara. Samo kod vlasnika Dunavprevoza SNS danila je ovo moguce... Krs busevi, nema reda voznje, vozni park SMESAN, osoblje nista posebno i pogledajte samo te hvalospeve i ocene. Majko bozija...

Snezana Maric
01.02.2021.

Kao prevoznika Vas molim da resite polaske nedeljom N.SAD-VRBAS i vratite autobus sa polaskom u 13h.

Hvala.

Вера Јелић
17.01.2021.

Имате јако велика кашњења, нетачност у полацима, нељубазно особље. Потпуно игнорисање путника из Равног Села . Линије Нови Сад - Равно Село практично не постоје, без преседања, где се дешава да крену са закашњењем из Равног Села по 10 минута, па аутобус који креће из Врбаса за Нови Сад оде , не сачекавши путнике из Равног Села. Радници бицикловима иду до Змајева као за време 2. дведског рата. Важно је да држите монопол у нашој Општини Врбас, а деца која иду у другу смену и радници немају практично превоз до Новог Сада или чекају по 55 минута у Змајеву и по највећој зими. Одговорно тврдим да никад горег превозника нисмо имали на нивоу Општине Врбас, а возим се 30 година јавним превозом. Практично на сваком поласку имате контролоре, а ко контролише вас, и ваш нерад, кашњења и неполаске без најаве ? Само вам је профит у глави, никако професионалност. О НИВОУ ЗАШТИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ, РЕТКИ ПОЛАСЦИ, ПА АУТОБУСИ КРЦАТИ. Често неможемо добити повратну карту Равно Село-Нови Сад , јер купујемо карту у Змајеву, пошто возач нема ролну за карте , па плацамо 2 релације у повратку. Возачи целим путем гунђају како су им мале плате, преседне ти путовање. Разговарала сам и са диспечером и са Власником фирме до којег је практично немогуће доћи. Изузетно арогантни и незаитересовани људи који се понашају као да не раде у тој фирми. Пребацују те са телефона на телефон а нико није заитересован да реши случај. 30 км нисте способни да повежете и молим Бога да дође неки способан превозник уместо вас. Срам вас било . Врхунска нестручност и нељубазност, а о посвећености да и не говорим. Молим вас идите из наше Општине и уступите место некоме који жели да ради , и поштује професионализам, а не само профит, непоштујући ни мере заштите ни потребе путника.

Tihomir Sančanin
25.05.2020.

Zahvaljujem na obnovi linije Bačka Palanka - Neštin.

Filip
12.12.2019.

Izuzetno ljubazno i predusretljivo osoblje, busevi sasvim ok. Sve pohvale!

Kristina
12.07.2018.

Previse skupa karta Novi Sad -Indjija

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.