Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
11080 Zemun (Beograd)
Auto-put za Novi Sad 47
Opinions
Users feedback (62)
(4.58)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Slađana
22.02.2022.

Danas mi je iz autobusa, na stanici u Paraćinu, izbačena torba koju je trebalo da preuzme dete na autokomandi, jer je vozač bezobrazno zahtevao da mu se plati iako je pre toga milion puta bilo plaćeno.Torbu je preuzela devojka iz autobusa, koja je morala da izađe da je uzme i ubaci jer je on tako zahtevao. Autobus je bio DUMEKO BG 1690 CM, a pomoćni vozač mlađi ćelavi dečko. Glavni vozač nije želeo da se meša iako je i njemu više puta plaćeno za prevoz.

Milena
18.06.2021.

DANAS NA LINIJI 551 OKO 11h
autobus broj П45383.
SVE POHVALE za vozaca autobusa.
Jedan od retkih,
AUTOBUS iz Barajeva je stigao do stanice Lipovica policija.
Vozac je sačekao par sekundi da putnici predju put i udju u autobus.
ZA SVAKU POHVALU
Takve osobe treba nagraditi.

Ksenija
01.09.2020.

Sve pohvale za liniju Paraćin—Beograd!
Autobus tačan, čist, klimatizovan, dele flašice vode :D, a vozači i osoblje je kulturno.
Nema preglasne i užasne muzike tokom vožnje, prezadovoljni smo!

MARINA
21.08.2020.

VOZAC KOJI JE 21.08.2020. GODINE NA STANICI KOD JAHORINE PREUZEMO SMENU, DUMECO AUTOPREVOZNIK, DRSKO, NEKULTURNO I BEZOBRAZNO PONASANJE, BEZ MASKE, SA HRANOM U USTIMA, NE JEDE, VEC ZDERE, POMERA MENE KOJA STOJIM PROPISNO SA STRANE, NAPRED, I KAZEM MU DA NE MOGU U GUZVU JER MI NIJE DOBRO I JER MI SE VRTI U GLAVI.. NA STA SAM JER SA BUDALOM NE VREDI SE UPUSTATI JA NAPUSTILA VOZILO, A SAD OCEKUJEM DA CE GA SANKCIONISATI ILI NJEGA ILI PREVOZNIKA, A UZ SVE TO U AUTOBUSU JE DOZVOLJENO DA VOZACI KORISTE VOZILA NA KOJIMA MENJACE MORAJU DA POMERAJU SA OBE RUKE, TOLIKO O ISPRAVNOSTI. SRAMOTA.

Natasa
06.03.2020.

Uklonite onu drndavu plavojku sa linije 551 jer kad se ne svadja sa putnicima onda staje na stanici gde ne mozes da izadjes kao danas na Umci tik uz auto pa ja kao invalid jedva sam izasla iz busa

Љиљана Ђукић
13.11.2019.

Јуче, 12. новембра 2019 године на станици на Бранковом мосту чекала сам аутобус на линији 84 више од 45 минута, тачније од 16.50 до 17.45. Ово је линија на којој су интервали били максиално15-20 минута у шпицу, па ме интересује шта се догађа.

Marija
26.08.2019.

Vozio je danas, 26.08. na liniji 704 vozilo br P41109 oko podne, vozac koji nema osnovnu kulturu. Trebalo ga je nauciti da je njegov zadatak samo da drzi onaj "djevrek" i brine o sigurnoj voznji a ne da glasno komentarise postupke putnika koji mu se ne dopadaju jer oni nisu tu zbog njega vec on zbog njih. Tek sam po izlasku videla da je prevoznik Dumeco. Doticni bi mogao da se ugleda na "kolege" iz GSP

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.