Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Darkom
Opinions
Users feedback (106)
(3.19)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
...
25.04.2024.

Karta je nešto jeftinija od arive, ali jako losiji uslovi i usluge, za razliku od arive. Koliko puta se desilo da kasni ili uopste ne dodje na autobusku stanicu u Petrovcu, pritom, niko ne javi da autobus ne dolazi, pa svaki put moram pozvati da proverim. Pre par dana, došao je mini bus na stanicu, nismo prosli ni 5 km autobus se pokvario, nije hteo ni da upali i morali smo da se vratimo nazad, pritom devojka koja je bila u autobusu rekla je da je istog dana dolazila iz Beograda za Petrovac, i isto su poslali taj pokvareni mini bus. Dakle, totalna neprofesionalnost i neozbiljnost, poslati dva puta pokvaren autobus. Nadam se da će popraviti svoje usluge ili za taj kvalitet sniziti cene karata makar..

Rade
27.02.2024.

Ako putujete od Žagubice ili Petrovca za Beograd i nazad najbolji je Darkom.

Marija
19.01.2024.

Sinoc 18.01 sam sa ovim prevoznikom od Pozarevca do Beograda putovala 2 sata i 15 min...stajao je na svakih 15 min....kupio neke pakete sa pumpi...pakao...i sam covek na salteru u Pozarevcu je rekao da ne zna da li ce se prevoznik uopste pojaviti i da ako hocu probam da cekam....nikad vise

Natasa
05.09.2023.

KATASTROFA!!!
MINI BUS OD BEOGRADA DO PETROVCA NA MLAVI, KOJI SE PRITOM RASPADA, KLIMA NE RADI, VOZAČ IZLAZI IZ AUTOBUSA I KONSTANTNO STAJE DA BI ZATVARAO VRATA. SAMO SAM ČEKALA TRENUTAK KADA ĆE SE CEO AUTOBUS RASPASTI. PRLJAVO I ODVRATNO.

Jelena
11.01.2023.

Jako, jako nelubazno osoblje, autobus prljav i smrdi i uvek kasne, ja stvarno ne znam što im ke dopušteno da rade.Autobusi im se redovno kvare.
Da postoji nula dala bih im rado kao ocenu.

Uros
21.12.2022.

Dva put sam pokusao da se prevezem Drakom prevoznikom od Beograda do Požarevca, i dva put se autobus pokvario.

Mila
14.06.2020.

Jako neljubazni vozaci,autobus uvek kasni,ako planirate nesto vremenski nikako ne koristite njihove usluge,kasne vise od pola sata.

Sandra
06.08.2018.

Uzas! Autobus ( Darkom) je kasnio, zatim smo cekali dodatnih pola sata na utobuskoj stanici u Smederevu iz nepoznatih razloga . Devetoro putnika je moralo da stoji u autobusu do Beograda , jer je autobus bio prepun! Bez ikakvoh izvinjenja i obrazlozenja! Zatim je na kolarskom putu uslo jos cetvoro ljudi. Ja se najiskrenije nadam da cu dobiti svoje mesto,koje sam rezervisala do Beca! Toliko od mene a vase je da se odlucite da li cete se voziti u buduce sa ovakvim prevoznikom.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.