Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Benko Tours 92
36300 Novi Pazar
Dositejeva 23
Timetable / Tickets
Opinions
Users feedback (98)
(4.03)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Bojana
09.10.2023.

Jako ljubazni vozaci vozila Sam se iz BG za NS i zasta je bilo sve fantasticno! Voznja udobna bili su tacni U minut. Sve preporuke.
Kartu je najbolje kupiti U autobusu.
Nikako na salteru stanice U Belgrad!!!
Kupite Samo peronsku kartu i
Uzivajte kako U voznji Tako i U ljubaznosti koja se jos retko gde mozes doziveti.

Ivana
01.01.2023.

Ostavili su ženu na pumpi i nisu hteli da se vrate po nju, neverovatno bezobrazno, za to treba podeliti otkaze vozačima

Nenad
01.07.2021.

KATASTROFA

Mila
23.09.2020.

Autobus sam cekala sat vremena u Beogradu iako sam prethodno pozvala stanicu i vozaca da bih proverila polazak. U dolasku za Beograd vozac je pusio sve vreme. Zaista neshvatljivo.

Bole
10.09.2020.

Nedopustivo da u ovo doba kada vlada korona virus i kada se maske moraju nositi jedan od vozaca ne prestaje sa cigaretama. Podavi nas i nikom nista iako je zabranjeno pusenje u vozilu. Stvarno nema smisla.

Marija
14.11.2019.

Svaka cast ovo nisam dozivela ovakav ugodjaj kao u hotelu a ne u autobusu. Sramota da se bilo sta kaze suprotno. Kafa...dezinfekcija...sve ispostovano maximalno...svakom izadju u susret za bilo sta...svaka cast i samo napred! Ja ne mogu da verujem koliko ste savrseni! Svako ko kaze drugacije neka se stidi. Sve najbolje!

Denni
06.10.2019.

Nude pice u autobusu sto je predusretljivo ali iskljucivo kafu nes, voda ili čaj nema...U slučaju da smeta muzika koja je težak estradni narodnjak u 21h a posebno pojačana možeš samo da isključiš nešto iznad glave ali naravno glasno i dalje..dakle teško odmaras u mraku...ko mnogo pita , smara...

Branka
02.08.2019.

Autobus iz Beograda kasni vec pola sata....Od ostalih putnika cujem da je to redovna praksa da se kasni i po sat vremene.
Strasno....u danasnje vreme da autobus kasni je stvarno strasno....

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.