Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
11000 Belgrade (Beograd)
Balkanska 35
Opinions
Users feedback (107)
(3.72)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Lenka
26.05.2023.

Na more sa njima nikako!!! Staju samo na glavnim stanicama navodno, ali to ne važi za sve. U četri ujutro neće da stanu recimo u Buljaricu, nije stanica, ali kod bolnice u Bjelo polje jeste!Neverovatno bezobrazno.

Katarina
17.03.2023.

Mini bus 26L koji je najkraci put u gradu, izmedju naselja vojvode vlahovica i medaka 3, ili kasni, ili ne staje na stanici uopste! Vozaci i vozila su katastrofalni!!! Dajte nekom ko zeli da radi vas posao i zaobidjite nas.

Zoran
02.11.2021.

Jutros 2.11. Pada kiša a u E1 - potop. Seo sam na sedište koje je u stvari barica. Sad se sušim na grejalicu. Vozni park im je raspadnut, ne bi prošao ni jedan regularan tehnički pregled. Preporuka: izbegavati E1 i E6!

Dragana
02.08.2021.

30.08.2021. Iz Sokobanja-Zrenjanin polazak u 14:30h
Temperatura napolju je bila 40°C,a u autobusu 39°C bukvalno,SRAMOTA!!!
Išao je dupli autobus preko Smedereva i Pančeva,znači dužim putem,bez klime,SRAMOTA!!!

Sara
21.08.2020.

Poštovani,

Ovim putem želim da izvršim reklamaciju vezano za liniju E6 kojom se inače često prevozim. Jutros oko 9:47h u pravcu ka Novom Beogradu ( Belvil), pored toga što je vozilo u raspadnutom stanju, vaši vozači ne nose zaštitne maske, a vozač je jutros na moje zaprepašćenje zapalio i cigaretu u vozilu. Koliko sam upoznata pušenje je zabranjeno u vozilima javnog prevoza. Dodatno želim da uložim žalbu koja se desila pre izvesnog vremena, vezano za kvar vašeg vozila i izbacivanje putnika iz vozila u ulici Despota Stefana, a pritom nema povratka novca za kartu, karta je naplaćena kao da je vožnja bila do Novog Begrada, što je stvarno nečuveno.
U nadi da ćete više regulisati vaša prevozna sredstva i zaposlene na obostrano zadovoljstvo.
Srdačan pozdrav,
Sara Tadić

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.