Polazak.rs
New timetables are available for search!
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Aroma
Opinions
Users feedback (51)
(3.89)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Aleksandra
20.06.2020.

Korisnik Aroma prevoznika sam vec skoro 10 godina.Licno imam ljepo iskustvo,autobusi su udobni,uredni i jako ocigledno veoma dobro odrzavani.
Samim tim da sam veoma cesto putovala Evropom istim prevoznim sredstvima,smatram da je na relaciji Beograd -Sarajevo bas ova kompanija najbolji izbor. Srdacan pozdrav,Aleksandra

Darko
29.01.2020.

Sve pohvale, povoljne cijene, vozila uvijek uredna i cista. Sve pohvale za ljubaznost.
Svakako preporucujem.

Marija
25.01.2020.

Najjeftiniji i najbolji prevoz! I pozitivni vozaci.Sve pohvale

Ana
22.09.2019.

22.09.2019 - Veoma bahat vozac koji je krenuo iz Cacka u 14:00. Nije hteo da me primi u autobus do Beograda iako je redovan polazak autoprevoza Cacak u 14:00 otkazan. Ovo nije privatan prevoz sto znaci da ne postoji pravilo po kojem ne sme da mi proda kartu do Beograda osim sopstvene bahatosti. Kada sam uzela telefon da slikam autobus da bih upamtila koji je prevoznik zaustavio je autobus da se svadja.

Dragana
15.09.2019.

Za izbegavanje

Katarina
16.07.2019.

Odakle da pocnem. Kupila sam kartu nedelju dana ranije kako bih imala osigurano mesto, medjutim to se uopste ne postuje. Vozaci prvi red sedista koriate za svoje stvari, a mi putnici na dalje zauzimamo po principu ko pre njemu devojka. Da ne zaboravim da ukrcavaju putnike i kada su sva sedista popunjena, pa moraju da stoje, a karte i dalje naplacuju regularno. Odmah sam uzela i povratnu kartu, ali u autobusu su mi rekli kako ne treba rezervacija za tu povratnu kartu i da se to resava u autobusu. Kad sam se ukrcala nije bilo mesta da sednem zajedno sa deckom. Isti ti vozaci sa kojima smo i dosli su jako drsko odgovorili kako smo trebali da rezervisemo karte ako smo hteli da nam se cuvaju mesta. Pored toga kasne i lete kao ludi. Kroz kanjone smo isli kao po autoputu. Vrhunac svega je bio kad su zaboravili 2 putnice prilikom pauze. Dakle, ne prebrojavaju putnike prilikom polaska. Generalni utisak je da se radi o veoma neprofesionalnoj firmi. To ne bi trebalo da bude tolerisano obzirom da sam opisala liniju koja ide preko granice. Moja topla preporuka je da ih zaobilazite u najsirem krugu ukoliko je to moguce.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.