Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Vot Turist
84210 Pljevlja
Kralja Petra bb
Opinions
Users feedback (19)
(2.35)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Njegos
10.08.2019.

Putujemo iz NS za Žabljak mini bus, pun bez klime. Horor. Zakonom zabraniti. Sad sam se vozio i nikad vise.

Milos
02.08.2019.

Putovao sam njihovim "autobusom" od Podgorice do Kotora u avgustu 2019. godine. Klima ne radi, autobus pun putnika i krajnji horor sto se tice cistoce autobusa. Zadnja vrata zavezana da se ne otvore u sred voznje (vjerovatno mi je par puta proslo kroz glavu da nasilno izadjem) dok su prednja vrata OTVORENA iako je to ZABRANJENO ZAKONOM.

Sve u svemu, jedna cista 0 (nula) i cestitke za servisera koji je odobrio ovom motornom "vozilu" da uspjesno prodje tehnicki i bilo koji drugi pregled.

Nikola
23.11.2018.

Staje se na svakih 20km, da se kupe paketi vozaca iz prodavnica, meso sa Zlatibora. Posalju autobus kak iz filma 'Ko to tamo peva' i prodaju vise karata nego sto moze da stane ljudi. Sve u svemu, nikada vise sa njima.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.