Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Panorama Tours 2015
15220 Koceljeva
Luke Lazarevića BB
Opinions
Users feedback (8)
(3.60)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Bojana
25.04.2021.

Kao putnik u Vašem autobusu sam se osećala nebezbedno I neprijatno, jer većina putnika ne postuje epidemioloske mere, ne nose maske, baš kao I vozač. Na moje pitanje da li se poštuju epudemiološke mere, vozač je bio neprijatan.Nadam se da shvatate koliko je to neodgovorno u ovoj situaciji I kako to utiče na kvalitet Vaše usluge.

sanja djordjevic
24.06.2019.

Par puta se desilo da je autobus otkazan i da su ljudi cekali autobus koji uopste ne dodje preko sat vremena. Zbog toga sto su vam vozaci i kondukteri stizete u startu kasnije 15 minuta na mesto mog ulaska, a do stizanja u Beograd to vreme se produzi na 25 min kasnjenja. Sada je polazak u 11 i 45 iz Beograda opet kasnio sa kretanjem 15 minuta i jos nakon ulaska u autobus vozac je krajnje nekulturno poceo da dobacuje i da me tera sa mesta gde sam sela da se pomerim sa prednjeg sedista pozadi iako mi je muka kada se vozim pozadi. Naravno premestila sam se bez reci i ovim putem da vas obavestim da zbog ponasanja vasa 2 vozaca i kasnjenjem i neodgovorbim nedolascima gubite putnike. Kada saznam kako se 2 gospodina zovu jedan od ranije krajnje bezobrazan i ovaj od danas I imena cu poslati. Zbog vase firme je vama u inyeresu da resite svoje autobuse, kasnjenja i ponasanje sopstvenih radnika koje je apsolutno nedolicno. I samo da dodam vas putnik sam dugo godina unazad jos pre nego sto su pojedinci radili. Nemam komentar!

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.