Polazak.rs
Public transport service have been temporarily suspended
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Mis Miki Turs
15000 Sabac
Majur - Travnice bb
Opinions
Users feedback (14)
(3.98)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Jelica
08.11.2019.

autobus iz Radovasnice kroz Bogosavac nekada dodje u 7.35 ,vrlo cesto u 7.50 a danas je prosao u 8.07.trebalo bi da se zna u koliko sati prolazi a ne da cekam
na stanici po 30 minuta ili da ode ranije pa da zakasnim kao sto mi se desilo pre par dana kada je prosao u 7.35.Vasa kontrola udje u autobus samo da proveri dali su placene karte a red voznje se ne proverava.Do prosle godine taj autobu je u grad stizao u 7.50 ,a sada se nikad nezna.do prosle godine ste imali izuzetno dobre vozace,ljubazne.U martu mi se desilo da nisam imala sitan novac za kartu a vas vozac je drsko i bezobrazno rekao da ce sledeci put da me istera iz autobusa ako nebudem imala sitne pare.Srecom taj vozac vise i neradi na ovoj liniji.

Slađana
16.09.2019.

Vozač jedan stariji na luniji Radovasnixa-Šabac mrška decu po busu.Ženama staje i gde nije stanicama a deci nece ni na stanici.Kod firme Tarbuk mix deci nece da stane a odredjenim zenama staje.Kako je to moguce.Ako nije stanica nije ni za nikoga.Ili neka stane svakome

milan
14.09.2018.

polazak u 21 iz Radovasnice kroz Kasarske livade prodje u 21.05 a nekad u 21.30 . Kako je to moguće ako je polazak iz Radovašnice u 21.00.?

nada
24.07.2018.

vozaci brzo voze

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.