Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
Goran
Opinions
Users feedback (56)
(3.25)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Pera Detlic
28.06.2020.

Ubedljivo najgori prevoznik ikada. Na telefone se niko nikad ne javlja, jad beda i prljavstina. Nazalost to je nasa realnost, cobanin kupi kantu od autobusa negde sa otpada u Svajcarskoj i prevozi putnike

Milica
26.04.2020.

Sve pohvale! Ljubazni, profesionalni. Odlicni su!

Marko Ilic
26.02.2020.

Najgori prevoznik, vozaci umišljeni frajeri koji misle da mogu sve da smuvaju sto hoda i diše, kondukteri i vozači puše u toku vožnje, ne daj bože da se vozite radničkim autobusom u 22:15 na relaciji Leskovac-Tulovo jer vozac se ophodi kao da vozi stoku a ne ljude jer vozi 200 km/h i pusta odvratni folk pojacan do kraja! Nula!

Noname
01.07.2019.

Goreg, bahatijeg, neprofesionalnijeg, neljubaznijeg prevoznika necete naci na planeti! Vozila su im totalno neispravna, ispadaju im putnici u toku voznje(preciznije dete), jer im se vrata ne zatvaraju!!! Kasne i nepostuju red voznje,odvratniji prevoz u svakom smislu ne postoji!!!

Zeljko Petrovic
26.10.2018.

Najgori prevoznik. Usluga im je odvratna, ponasaju se kao da su sa planine, neljubazni, psuju, puse u autobusu, narodna muzika u AUTOBUSU preko noci dok spavas... Sta reci.. 0.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.