Polazak.rs
European bus timetables and ticket booking
Operators
Find all Serbian bus operators in one place. Search in our data base and be informed about their contact details. You are able to evaluate the quality of service provided by them as well as to share your experience with us and all users of our web site. Feel free to address your comments to bus operators as all feedback could improve their service. Rate their vehicle fleet, personnel, timetable keeping and cleanness of their buses. The sequence of displayed operators follows the number of active departures from the biggest to smaller operators.
6000 Ohrid
Pitu Guli 4
Timetable / Tickets
Opinions
Users feedback (18)
(3.88)
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Rate the operator...
Vehicles
Staff
Punctuality
Cleanness of vehicles
Dajana
19.08.2019.

Upravo smo se vratili iz Ohrida- prevoznik "Galeb". Posle ove voznje dodje mi da vise nikada ne krocim nogom u autobus. Izrazito neljubazno I drsko "osoblje" Koji svoje frustracije iskaljuju na putnicima. Prva pauza je bila nakon devet sati puta. Kasnili smo u Beograd sat vremena jer se vozac tri puta vracao u Tetovo. Dosli smo na kruzni u Tetovu pa se tu okrenuo I nastavio put naplatne rampe pa je dosao do iste I ponovo se vratio u Tetovo jer je zaboravio putnike sa stanice. Jedina kompanija koja nema popust na studente I gdje se torbe ne naplacuju (u slucaju da torba nestane, ne mozete dokazati da je nema) . Sve u svemu moj topli savjet je da ih zaobidjete u sirokom luku. Pozdrav!

Ana
31.07.2019.

Sve pohvale za osoblje Galeba,tj.šofere na liniji Ohrid-Beograd,za polazak 30.7.2019. u 17.45h.Često putujem ali ovako profesionalna i odgovorna vožnja,sa kulturnim i ljubaznim šoferom se danas retko doživi.Atmosfera opuštena,prijatna,muzika diskretna,prefinjena,putnici zadovoljni.Mislim da se zove Goran i još jedan koji je ušao u Skoplju.Svaka Vam čast ljudi i kamo sreće da su svi takvi kao vi ! Nažalost ovakvi nam odlaze jer su tamo negde mnogo bolje plaćeni...

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.
We use cookies to personalise content and ads.